About

Robert Reginald (Jakarta, 1988)

 

20130518_000528

  • Saxophonist,  keyboardist,  alumni Universitas Bina Nusantara – Teknik Informatika.
  • Mulai belajar keyboard dan piano di usia 15 tahun, dan saxophone di 18 tahun.
  • Belajar instrumen dan musik (terutama pop dan jazz) pada beberapa guru, di antaranya Indra Lesmana, Ben van den Dungen, Frans van Geest.
  • Saat ini aktif pelayanan di bidang musik di gereja, regular performances di hotel dan mall, weddings & corporate events, recording, dan juga mengajar keyboard dan saxophone (private course dan workshop).
  • Juga berpengalaman sebagai additional session player rekaman atau performance, di antaranya dengan Judika, Delon, Tina Toon, Billy Simpson, Edward Chen, dll.

E-mail : keduasecond@yahoo.com / robertreginald.rr@gmail.com

Phone : 08568501466 / 081517206727

Advertisements

7 Responses to “About”

  1. tongkangsewa July 8, 2012 at 9:58 am #

    jago main banget ni.. salam sukses

  2. Mohammed Boyens March 7, 2011 at 4:42 pm #

    Helpful blog, saved the site for interest to see more information!

  3. Aleta Loung February 9, 2011 at 4:07 am #

    wow, great blog, will be returning for much further reading to gain more info on this subject. Thanks – keep up the great work!

  4. versicherung günstig January 18, 2011 at 2:14 am #

    Great blog here! Also your web site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  5. adrian June 17, 2009 at 10:21 pm #

    facebook lu udah gw add bro,,nama gw adrian soemantadiredja..contact2 ya

  6. adrian June 17, 2009 at 10:20 pm #

    bro..ngomong2 lu bsa maen saxo???gw lagi butuh player nih..buat band pop jazz R&B..
    gw dari bogor..
    uda brapa lama maen saxo???
    kalo bsa contact ke email gw ya.

    adriansoemantadiredja@yahoo.com

    atau add facebook gw aja : adriansoemantadiredja@yahoo.com

  7. sylv November 18, 2008 at 10:15 pm #

    robert! Ini Sylvi yang dari sma.. pa kabar.. dah tambah jago ya saxnya.. nice! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: